KALAYCIĞLU, Yakın Doğu Üniversitesi’nde

Yakın Doğu Üniversitesi, daha önce anlaşmaya vardığı Zafer KALAYCIOĞLU ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe ve Galatasaray’da şampiyonluklar yaşayan Zafer KALAYCIOĞLU’nun imza töreni Yakın Doğu Üniversitesi’nde yapıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, törene KALAYCIOĞLU’nun dışında Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Murat TÜZÜNKAN ve Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Işık EYİGÜNGÖR katıldı.

KALAYCIĞLU, Yakın Doğu Üniversitesi’nde

TÜZÜNKAN: Zafer KALAYCIOĞLU ile Başarıdan Başarıya Koşacağımıza İnanıyorum”

Murat TÜZÜNKAN imza töreninde yaptığı konuşmada, “Yakın Doğu Üniversitesi olarak ilk imzamızı Zafer KALAYCIOĞLU ile attık. Türkiye’nin en kariyerli ve başarılı hocalarının başında gelen Zafer KALAYCIOĞLU ile başarıdan başarıya koşacağımıza inanıyorum” dedi.

EYİGÜNGÖR: “Yeni Sezonda İddialı Bir Kadro Oluşturmak İstiyoruz”

KALAYCIOĞLU’nun Türk kadın basketbolunun çok önemli ismi olduğunu söyleyen Işık EYİGÜNGÖR ise, “Yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmak istiyoruz. Böyle iddialı bir kadronun başına da Türkiye’de en çok kupa kazanan antrenör olan Zafer KALAYCIOĞLU yakışırdı. Bu nedenle kendisi ile sözleşme yaptık. Yeni oluşum içinde olan Yakın Doğu Üniversitesi’nin KALAYCIOĞLU ile bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde, Türkiye Kupası’nda ve EUROCUP’da iddialı olduğunu söylemek isterim” şeklinde konuştu.

KALAYCIOĞLU: “Katıldığımız Tüm Kupalarda Zirveye Aday Olduğumuzu Şimdiden Belirteyim”

KALAYCIOĞLU ise “Yakın Doğu Üniversitesi hedeflerinin büyük olduğunu bildiğim için, gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Bana güvenenleri mahcup etmemek için, gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Katıldığımız tüm kupalarda zirveye aday olduğumuzu şimdiden belirteyim” dedi.