Türkiye Kupası’nda Yarı Final Heyecanı… Yakın Doğu Üniversitesi BOTAŞ Spor’la Karşılaşıyor…

Mardin ev sahipliğinde düzenlenen PTT Kadınlar Türkiye Kupası’nın çeyrek finalinde Abdullah Gül Üniversitesini yenerek yarı finale yükselen Yakın Doğu Üniversitesi’nin rakibi BOTAŞ Spor oldu. İki takım yarı finalde kupanın finaline kalmak için mücadele edecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden verilen bilgiye göre müsabaka, 23 Şubat 2018 Cuma günü, KKTC saati ile 14.30, TSİ ile 15.30’da, Mardin, Artuklu Yeni Spor Salonu’nda yer alacak. Kupa maçları, TİVİBU Spor ve Youtube kanalından şifresiz ve naklen yayınlanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Botaşsporu yarı finalde elemesi halinde B grubunda finale yükselen takımla 25 Şubat 2018 Pazar günü finalde karşı karşıya gelecek.

Zafer Kalaycıoğlu: “Zorlu Maç İçin Konsantre Olacağız…”
BOTAŞ Spor’la yarı finalde eşleşmeleri ile ilgili konuşan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, mücadele dozunu yüksek tutarak finale çıkmak istediklerini söyledi.

İkinci adım için daha konsantre olacaklarını ifade eden Başantrenör Kalaycıoğlu, “Kupa maçları zorlu mücadeleler. Bütün takımlar kupayı kazanmak istiyor. Bunun içinde sahada herkes gücünü ortaya koymaya çalışıyor. İlk turu geçtiğimiz için mutluyuz. İlk maçta tam olarak kendimizi ortaya koyamadık, bu maç daha sert geçecek.Botaş Spor ligin güçlü ve iyi basketbol oynayan takımlarından bir tanesi. Ligde oynadığımız iki maç da zor ve sert bir mücadeleye sahne oldu. Botaş Spor’un hedefi Türkiye Kupası’nı kazanmak. Bu nedenle yarın çok sert bir maç olacak. Kupaların kolay kazanılmadığını ve zor bir mücadele içerisinde olduğumuzu biliyoruz. İlk adım olarak odak noktamızı yüksek seviyede tutarak finale kalmak. Bunu başarmak için oyuncularımın gereken özveriyi göstereceğine inanıyorum ve onlara güveniyorum. İnşallah finale kalarak kupayı kazanırız” ifadelerini kullandı.