FIBA Kadınlar Eurocup’ta Final Yarışı… Yakın Doğu Üniversitesi Galatasaray Karşısında

Kadınlar Eurocup çeyrek finalde, Fransız takım ESBVA-Lille’yi eleyerek yarı finale yükselme başarısı gösteren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, EuroCup yarı final ilk maçına eşleştiği Galatasaray ile çıkıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, iki takımın da finale kalmak için mücadele edeceği maç, 21 Mart 2017 Salı günü, saat 19:30’da,  Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

Heyecanlı karşılaşma, TRT SPOR, www.fiba.com ve BRT 2 kanalından naklen yayınlanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi, Galatasaray, Bellona AGÜ ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin  mücadele ettiği kupa yarı final maçlarında rakibine karşı sayı üstünlüğü sağlayan takım finale kalma başarısı gösterecek.

Zafer KALAYCIOĞLU: “İki Avrupa Kupası Kazanan Rakip Karşısında Dikkatli Olmamız Gereken Bir Maç”

Galatasaray ile oynayacakları EuroCup yarı final maçı ile ilgili görüşlerini paylaşan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer KALAYCIOĞLU, iki Avrupa kupası kazanan Galatasaray gibi bir rakip karşısında dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Galatasaray’ın bugüne kadar Avrupa kupası kazanan tek Türk Kadın basketbol takımı olduğunun altını çizen Başantrenör KALAYCIOĞLU, “Hem Eurocup hem de Euroleague kupasını kazanan bir takımla mücadele edeceğiz. Galatasaray karşısında daha önce aldığımız galibiyetler bu maçı kazanacağımız anlamına gelmiyor. Final oynamaya çalışan bir takıma daha önceki maçlarda olduğu gibi saygı göstererek oynayacağız. Dikkatli olmamız gereken bu güçlü rakip karşısında takımıma güveniyorum. Yakın Doğu Üniversitesi yöneticilerinin her zaman bize vermiş olduğu desteği karşılıksız bırakmak istemiyoruz. Türkiye kupasında gösterdiğimiz başarıyı Avrupa da devam ettirmek istiyoruz. Biz de bütün takımlar gibi kupayı kazanmak istiyoruz. Bunu için de sahada gereken mücadeleyi en iyi şekilde göstereceğiz” dedi.