Yakın Doğu Üniversitesi’nin Mersin BŞB Sınavı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin lider ismi Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ligin 21. haftasında Mersin deplasmanında mücadele edecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Üniversitesi’nin Mersin BŞB karşısında galibiyet için mücadele için vereceği maç, 16 Mart 2017 Perşembe günü, saat 18:00’de Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak.

Zafer KALAYCIOĞLU: “Lig liderliğini Korumak Açısından Bu Maç Önemli…”

Mersin deplasmanında çıkacakları maçı değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Zafer KALAYCIOĞLU, Salı günü oynanacak EuroCup yarı final maçı öncesi önem taşıyan bir maç olduğuna dikkat çekti. Lig liderliğini korumak adına önemli bir rakiple karşılaşacaklarını belirten Baş Antrenör KALAYCIOĞLU, “Her maç bizim için önem taşıyor. Ligde 22. hafta maçları ileri bir tarihe ertelendiği için bu maç, Salı günü Galatasaray ile oynayacağımız EuroCup yarı final maçı öncesi son ciddi lig maçı olacak. Dolasıyla bu değerli müsabakada yine sahada en iyi şekilde mücadelemizi vererek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Mersin şu anda sakatlıklarla mücadele ediyor ancak iyi oyunculara sahip iyi basketbol oynayan bir takım. Yeni transferimiz Yelena LEUCHANKA’da bu maçta forma giyecek. Mersin deplasmanından galibiyet ile dönmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.